Bahçesine tohum eken Neslihan Atagül emeklerinin karşılığını aldı!

Kadir Doğulu (41) ve Neslihan Atagül (31), 2016 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturmuştu. Her fırsatta birbirine olan aşklarını dile getiren ikili, magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri haline gelmişti.

Ünlü çiftten Atagül, geçtiğimiz aylarda Levent’te özel bir hayvan kliniğinden çıkarken objektiflere takılmıştı. Güzel oyuncu, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmemişti.

“OYUNCULUĞU BIRAKACAĞIM DİYE BİR ŞEY YOK”

Muhabirlerin önümüzdeki sezon projede yer alıp almayacağını sorduğu Atagül, “İlla ki göreceksiniz beni. Yapımcılık yapmaya başladık diye oyunculuğu bırakacağım diye bir şey yok” şeklinde konuşmuş ve eklemişti:

Açıkçası şu dönemde gönlüme sinen bir iş olmadı. Çalışmak için de çalışmak istemedim. Bu hem karşı tarafa hem de kendime saygısızlık olurdu. Onun için kendimi böyle geliştirmeye çalışıyorum.

EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALDI

Son dönemde kendini bahçe işlerine veren oyuncu Neslihan Atagül, emeğinin karşılığını aldı. 31 yaşındaki güzel oyuncunun lüks evindeki bahçesine ektiği tohumlar sonuç verdi.

Bahçenin her bir detayı ile kendisi ilgilenen Atagül, çektiği fotoğrafları ‘Gururlu’ notuyla 14.1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx