Bakanlık ifşa etti… İstanbul’da bu restorana dikkat: Lahmacunda ‘kalp’ tespit edildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Sağlıksız Gıda Ürünlerini Açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, güvenilir gıda ürünlerini tespit etmek amacıyla “guvenilirgida.tarimorman.gov.tr” internet sitesini kullanıyor. Bu sitede, sağlığı tehlikeye düşürebilecek taklit ve tağşiş yapılan gıda ürünleri hakkında bilgiler paylaşılıyor.

Site üzerinde, “Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar” ve “Taklit ve Tağşiş Yapılan Gıdalar” başlıkları altında sağlığı riske atan firmalar, markalar ve ürünler detaylı şekilde yer alıyor.

‘Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar’ listesi sürekli güncellenmekte olup, son olarak 25 Nisan Cuma günü eklenen lahmacun olay yarattı.

Lahmacunun içinde yapılan incelemede bir kalp parçası tespit edilmesi, tüketicileri şaşırttı. Bu durum, tüketiciler arasında endişe yaratırken ilgili restoran da mercek altına alındı.

Tüketiciler, alışveriş yaparken dikkatli olmalı ve güvenilir tedarikçilerden gıda ürünleri temin etmelidir.

Related Posts

Rekabet Kurumu’ndan Google’a ceza: 6 ay süre verildi!

Google’a yönelik alınan önceki kararlara rağmen, rekabet ihlali tespit edildi. Rekabet Kurumu, uygulamanın devam ettiği süre boyunca para cezası verdiğini açıkladı.

Gökyüzünde kripto çağı başlıyor

Emirates havayolları, ödeme yöntemlerine kripto para eklemek için ön anlaşma imzaladı.

TBYD Başkanı açıkladı: Tuborg grubuna zam geldi!

ÖTV artışının ardından alkol fiyatlarında yeni zamlar uygulanmaya başlandı. İki büyük alkol grubuna gelen zamlar raflara yansıdı. Fiyat listeleri güncellenirken tüketiciler yeni etiketlerle karşılaştı.

Emeklilikten sonra sigortasız çalışmanın riskleri neler? Maaş kestirerek çalışmak kimler için avantajlı?

Türkiye’de emekli olduktan sonra çalışmaya devam etmek oldukça yaygın. Ancak uzmanlar uyarıyor: Sigortasız çalışan emekliler ciddi yasal ve ekonomik risklerle karşı karşıya. İş kazası, tazminat, SGK desteği gibi temel haklar sadece sigortalı …

Avrupa Birliği harekete geçti: Aşı, ilaç ve sağlık ekipmanları stoklayacak

Avrupa Birliği (AB), acil durumlarda kullanmak üzere kritik ham madde stoklamayı planlıyor. Kriz durumlarında özellikle gıda, su, petrol, yakıt ve ilaç gibi temel mallar ile kritik kaynaklara erişim sağlanacak.

Aylık en yüksek reel getiriyi sağlayan finansal enstruman “Devlet İç Borçlanma Senedi” oldu

Son bir yıla bakıldığında en çok reel getiriyi külçe altın sağladı