Xiaomi her masada var, şimdi de çamaşır makinesi tanıttı

Xiaomi‘nin MIJIA markası altında piyasaya sürdüğü yeni ev aleti, 8 kilogram kapasiteli tam otomatik çamaşır makinesi oldu. Çin’de satışa sunulan bu ürün, JD.com gibi perakende platformları üzerinden edinilebilir.

Xiaomi’nin bu yeni çamaşır makinesi, ultra ince bir tasarıma sahip ve dokunmatik ekran yerine tam gömülü fiziksel bir düğme ile donatılmıştır. Makinenin 495mm kalınlığındaki gövdesi, evin daha küçük alanlarına sığdırılabilir.

8 kilogramlık MIJIA çamaşır makinesi, basit bir tasarıma sahip olup yaşlılar tarafından bile kolayca kullanılabilir. 95°C’lik yüksek sıcaklık eşiği sayesinde, kirli kumaşlardaki bakterilerin derinlemesine sterilizasyonunu sağlayarak %99,99 sterilizasyon oranına ulaşıyor. Ayrıca, makine 60°C’de akar temizleme özelliği sunar ve bu, giysilere yapışmış akarların %100 oranında temizlenmesini mümkün kılıyor.

Xiaomi her masada var, şimdi de çamaşır makinesi tanıttı

Makine, aşınmayı azaltan ve gürültüyü düşüren BMC mühürlü bir BLDC motor ile güçlendirilmiştir. Makine ayrıca içine konulan yükün ağırlığını algılayarak, akıllı su tedariki ve yıkama süresinin optimal düzeyde ayarlanmasını sağlıyor.

MIJIA’nın bu otomatik çamaşır makinesi, makine çalışırken kumaş ekleme özelliğine sahiptir. İstediğiniz zaman çamaşır eklemeyi durdurabilirsiniz. Makine, krem rengi tasarımıyla dikkat çekiyor.

Ürünün fiyatı, Çin pazarında 999 yuan (yaklaşık 139$) olarak belirlenmiştir. Şu an için global pazarlara ne zaman sunulacağına dair net bir bilgi bulunmamaktadır ancak Xiaomi’nin bu modeli yavaş yavaş bazı yurt dışı pazarlarına sunması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx